Skip to main content

Tæt skovkontakt

| Administrator | Nyheder 2006

40 lyttende og velfomulerede skovkontakter fik god dag i Odense

”Det er meget længe siden, at så mange med interesse for skovkontakter har været samlet i DOF-regi”…., kunne mødeleder Ove Gasbjerg indledningsvis konstaterer.

Adgang til skovene er af vital interesse for enhver klub. Derfor blev vi mange.
DIF-konsulent, Dorthe O. Andersen fortalte om det miljøpolitiske arbejde på det overordnede plan. Der er ingen lette løsninger, men alene hårdt arbejde, når pæle skal flyttes. Det drejer sig om små men vigtige skridt, når adgangsreglerne overfor skovejerne skal ændres eller konflikter imellem brugerinteresser skal afstemmes. Retsgrundlaget og de juridiske regler kan kun bringe os et lille stykke. Det er dialogen, den gensidige anerkendelse og tilliden der tæller.

Gruppearbejdet bragte en mangfoldighed af gode og dårlige oplevelser til overfladen. Flest var trods alt de gode. For vi har et godt ry. Vi kan det med at planlægge i respekt af andre interesser.

Efter en lang men spændende dag kunne Ove Gasbjerg runde af, med en konstatering af, at DOF i skikkelse af Mogens Thomsen, Ove Gasbjerg og undertegnede i samarbejde med Dorthe O. Andersen ikke alene vil samle op på mødet, men også frem imod et nyt møde lørdag den 13. januar 2007, vil være tovholdere og samlingspunkt for de mange skovkontakter under forbundet.

Det nye elektroniske netværk har Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som samlingspunkt.