Skip to main content

MTB-O på TV -Syd

| Administrator | Nyheder 2005

Kurt Leth fra Sport i Syd, har gjort det igen. I aften kl. 19.30 kommer et indslag om Jens Sørensen og MTB-O...

Sport i Syd kommer hver fredag. I aften fredag den 16. december 2006 kl. 19.30 er der atter orientering på programmet.
Det er en sekvens med Jens Sørensen og hans familie, om deres glæde ved vores nye disciplin MTB-O. Der er kun få deltagere fra TV-Syd’s område i denne disciplin, så det er pionerarbejdet, der kommer i centrum.

Sport i Syd er et program, der handler mere om mennesker end resultater, som det hedder. Programleder, journalist Kurt Leth har et stort hjerte for orienteringssporten. Det er over årene blevet til mange seværdige udsendelser, som har et trofast publikum.
Jeg er således meget forbavset over, så mange der har reageret på det portræt han lavede af mig for 14 dage siden. Det er blevet set af rigtig mange, målt på alle dem der uopfodret har kommenteret det over for mig. De regionale TV – stationer, er en god platform for os.

Der er mere på vej. Der er allerede nu planlagt nye indslag i Sport i Syd, om personer indenfor sporten fra TV Syds område. Det næste bliver sikkert et indslag om ungdomsløberen Ole Grevang fra Billund, der har valgt at tage sin studentereksamen på et af de svenske orienteringsgymnasier.

Alle vil efterfølgende kunne se indslaget som Web-TV, via link herunder.

http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/