Skip to main content

Chris Terkelsen og Claus Bloch sluttede sammenlagt som sekser og syver i årets PWT

| Administrator | Nyheder 2005

I sidste afdeling af årets PWT blev Claus Bloch i dag bedste dansker på en syvende plads. Chris Terkelsen, der før denne afdeling var blevet slået i gulvet af en madforgiftning, blev ti’er.

Dette års PWT er slut og begge de danske deltagere kunne sikkert have ønsket sig et andet forløb af Park World Tours kinesiske afslutning. Claus Bloch måtte stå over i første afdeling, da han dagen før afrejse havde banket knæet i en svensk sten i Smålandskävlan og Chris Terkelsen var nærmest ukampdygtig i sidste afdeling efter at have fået maven slået i stykker som følge af kinesisk madforgiftning.

Chris Terkelsen fortæller: ”Natten til i går blev jeg slået totalt i gulvet af en madforgiftning og brugte natten på at vende vrangen ud på mig selv og ligge og stene med høj feber. Natten står lidt uklart for mig, men Claus Bloch (min værelseskammerat) kan sikkert fortælle, hvor ynkelig jeg var.
Efter at have sovet hele dagen i går og natten med stod jeg lidt omtumlet, men feberfri og med stabil mave op i morges. Jeg regnede ikke med at kunne løbe, men efter at have fået det første ordentlige måltid i mig i 36 timer, begyndte det at føles ganske ok.” - og Chris fortsætter, ” optakten til dagens løb var således ikke den bedste, og jeg var stækket fysisk, men bane og terræn var dog ganske teknisk, så en topplacering havde været mulig. Men som så ofte før, når formen ikke er på toppen, endte det med at blive teknikken, som jeg faldt på. Fysisk presset og stresset lavede jeg et par elementære og dyrebare fejl og endte langt nede i listen”, sluttede Chris Terkelsen.

Ambitionen om at slutte i top fire forduftede altså i de kinesiske madtåger. I den sammenlagte stilling sluttede Chris Terkelsen på en sjetteplads lige foran Claus Bloch på en syvende plads, der i dag generelt havde et godt løb

Dagens vinder i herreklassen blev australske David Brickhill-Jones, men sejren rakte ikke til at blive samlet vinder, da Øystein Kvaal Østerbø, Norge med sin sjette plads beholdt sin førerposition og dermed blev samlet vinder af PWT 2005.
I dameklassen vandt russiske Tatiana Riabkina sin fjerde sejr på stribe, men tjekkiske Dana Brozkova kunne med dagens sjetteplads forsvare sin førsteplads og blev dermed damerne PWT vinder 2005.

Resultater
Herrer, 2,5km, 15 poster, 25 deltagere
1. David Brickhill-Jones, Australien 15:09,5
2. Mats Haldin, Finland 15:42,0
3. Martin Johansson, Sverige 16:08,4
4. Anders Holmberg, Sverige 16:19,8
5. Yuri Omeltchenko, Ukraine 16:28,4
6. Øystein Kvaal Østerbø, Norge 16:31,1
7. Claus Bloch 17:31,3
10. Chris Terkelsen 18:10,5

Damer, 2,0km, 12 poster, 25 deltagere
1 Tatiana Riabkina, Rusland 16:24,8
2 Riina Kuuselo, Finland 17:05,1
3 Ieva Sargautyte, Lithauen 17:21,9


Slutstilling i PWT 2005 efter syv afdelinger
Herrer:
1. Øystein Kvaal Østerbø, Norge 130 point
2. David Brickhill-Jones , Australien123 point
3. Mats Haldin, Finland 90 point
4. Martin Johansson, Sverige 89 point
5. Yuri Omeltchenko, Ukraine 72 point
6. Chris Terkelsen 65 point
7. Claus Bloch 57 point

Damer:
1. Dana Brozkova, Tjekkiet 121 point
2. Tatiana Riabkina, Rusland 117 point
3. Riina Kuuselo, Finland 98 point
4. Ieva Sargautyte, Lithauen 85 point
5. Brigitte Grüniger, Schweiz 79 pointKort med Chris Terkelsens vejvalg findes på: http://www.christerkelsen.dk


http://www.pwt.org/