Skip to main content

Besøg i klubberne!

| Administrator | Nyheder 2005

I efterårsmånederne er der fuldt tryk på klubbesøgene i forbindelse med breddesatsningen.

I efterårsmånederne er der fuldt tryk på klubbesøgene i forbindelse med breddesatsningen. Mandag den 26.09.05 gik turen til klubaften i Fåborg. En klub med klubhus i fantastisk skønne omgivelser og en naturlegeplads lige uden for døren. I går den 28.09.05 havde OK Djurs i Grenå besøg. Her har man ligeledes et rigtig lækkert klubhus beliggende mellem skov og strand. På lørdag den 01.10.05 går turen til OK West, der har et klubarrangement efter træningsløbet. Nedenfor er et link til oversigten over afholdte og fremtidige klubbesøg.

Klubbesøgene handler om at præsentere projektplanen for breddesatsningen ’Vi skal være flere’.
Projektet er delt i 3 år.

2005 er afklaringsåret, hvor man i klubben skal diskutere og blive afklaret omkring hvilket niveau, man vil gå ind i breddesatsningen. Skal der satses på børn eller voksne, eller begge dele?
2006 er kampagneåret, hvor aktiviteter til at tiltrække nye medlemmer afholdes.
2007 er ’Hold fast’ – året, hvor det gælder om at fastholde de nye.

Med dette som udgangspunkt diskuteres klubbens udgangspunkt, visioner og vej hertil. I mange klubber bliver der en rigtig god debat om dette.

Med foreløbig erfaringer fra nu 14 klubber må det konstateres at den største udfordring i klubberne er fastholdelse af nye medlemmer. Specielt fastholdelse af medlemmer, hvor kun den ene i en familie løber, er rigtig vanskeligt. Det går langt nemmere med at fastholde hele familier.

http://www.dk-orientering.dk/log/kluboversigt.htm