Skip to main content

4., 5. og 6. division afgjort i øst

| Administrator | Nyheder 2005

Søndag arrangerede OK Øst tre divisionsmatcher i Rude Skov.

Søndag arrangerede OK Øst tre divisionsmatcher i Rude Skov. Der var tale om anden og afgørende runde, der fik følgende konsekvenser:

4. division
Som divisionens nyoprykkede hold var det vel ikke ventet, at det skulle blive OK Skærmen, der blev årets vinder af 4. division. Det blev til fem sejre i årets seks matcher – og med den anden oprykning i træk for Værløse-klubben, er de nu klar til at kæmpe i 3. division for første gang siden 1988.  
Nedrykkerne fra sidste års 3. division, Lyngby OK, måtte nøjes med andenpladsen og endnu en sæson i 4. division.
Det førende hold efter 1. runde – OK Midtvest, fik slet ikke point i Rude Skov, og ender på tredjepladsen. Kildeholm OK fik to sæsoner i 4. division i denne omgang – men næste år hedder det 5. division.
Slutstilling: 1) OK Skærmen 10p – 2) Lyngby OK 7p – 3) OK Midtvest 5p – 4) Kildeholm OK 2p.

5. division
Holbæk OK blev med maksimumpoint en suveræn vinder af 5. division og er nu tilbage i 4. division efter to års fravær. Derimod var afgørelsen om nedrykning meget tæt. Før anden runde havde Hvalsø OK og OK SG kun et enkelt matchpoint hver, så det indbyrdes møde ville blive afgørende for nedrykningen. Her vandt Hvalsø OK med 54-49, og de sender hermed OK SG tilbage til 6. division.
Slutstilling: 1) Holbæk OK 12p - 2) Hvalsø OK 5p – 3) O-63/NFR/Maribo 4p – 4) OK SG 3 point.

6. division
Her var det en kamp mellem K.F.I.U og Køge OK. Sidstnævnte havde vundet det første møde i Hannenov – men K.F.I.U vandt returopgøret i Rude Skov med 63-47. Med flest opnåede løbspoint i sæsonen blev det så K.F.I.U, der rykker op i 5. division. Opholdet i 6. division blev kun på en enkelt sæson, medens Køge OK må i gang med den fjerde sæson i den laveste division.
Slutstilling: 1) K.F.I.U 6p – 2) Køge OK 6p – 3) F.K.B.U 0p. 

Morten Jensen
Lokalredaktør