Skip to main content

Mere orientering i TV

| Administrator | Nyheder 2005

I morgen torsdag kl. 21.50 vil de, der kan se DK4 Sport kunne se Signe Søes i udsendelsen.

For et stykkke tid siden fik jeg en henvendelse fra programtilrettelægger, Emma Sutcu, på DK4:

"Jeg er ved at tilrettelægge en række programmer om piger, der dyrker forskellige sportsgrene. Hermed er jeg meget interesseret i at snakke med bla. en pige der dyrker orienteringsløb på
højt niveau, hvor jeg har fået anbefalet Signe Søes. Optagelserne vil forløbe over en dag inden for de næste par uger, hvor vi følger hende til træning, og hvor vi senere løber et løb sammen. Derudover vil der også være et interview på et kvarters tid, evt hjemme hos hende".

Henvendelsen kom under VM i Japan, så Emma Sutcu kunne få en hurtig tilbagemelding. Signe var parat. Jeg bad Signe holde mig underrettet om, når en udsendelse var blevet en realitet.
Det skulle den være i morgen.

Signe har sendt følgende mail:

"Jeg kan se på DK4-sports hjemmeside at det bliver sendt på torsdag d. 15/9 kl. 21.50. Programmet hedder Stjernefrø -Orienteringsløb: Signe Søes.

Det er ikke den samme kanal som dk4, men en ny kanal (fra januar 2005) som sender sport hele dagen. Jeg ved ikke om man skal søge for at kunne se det?!
Dette er hvad der står på deres hjemmeside:
4Sport - Ny dansk sportskanal
Mange hundredetusinde danskere er ivrige idræts- og motionsudøvere, og nu får dansk breddesport sin helt egen tv-kanal. Det er den landsdækkende tv-kanal dk4, som står bag den nye kanal, der i første omgang vil kunne ses af Canal Digitals parabol- og antenneforeningskunder.

4SPORT skal være med til at sætte fokus på den brede danske idræt og en lang række sportsgrene som bl.a. roning, atletik, løb, sejlads, street basket, basketball, beachvolley, volleyball, speedway, go-kart og bordtennis.
Canal Digital sender den nye kanal til parabolkunder med abonnement på Familypakken og vil tilbyde den til antenneforeninger til en månedlig pris på 4,35 kr. excl. moms.
4 SPORT sender fra 06.00 – 24.00 alle ugens dage.
Ønsker du at kunne se kanalen skal du henvende dig til Canal Digital – se mere her www.canaldigital.dk eller kontakt CanalDigital kundeservice på tlf.: 7013 1919.

Venlig hilsen Signe"

TV4 Sport kan ses på http://www.4sport.dk/ via linket 4Sport Net-TV

http://www.4sport.dk