Skip to main content

Mere end 50.000 kr uddeles ved DM i morgen

| Administrator | Nyheder 2005

Ved de danske mesterskaber i Brahetrolleborg i morgen søndag, vil der ikke kun blive uddelt medaljer. DOF's Venner vil betænke syv løbere med hver 7.500 kr

En snæver kreds af de bedste eliteløbere vil i morgen søndag få tildelt træningsstipendier fra Dansk Orienterings-Forbunds Venner. DOF´s Venner har besluttet at bruge en stor del af deres kapital til at støtte eliteløbernes forberedelser frem mod det hele stor mål, Verdensmesterskaberne i Danmark i august 2006.

I tæt samarbejde med landstræner Jakob Ødum har DOF's Venner fundet frem til følgende 7 løbere, der hver modtager en check på 7.500 kr:

Anne Konring Olesen, FIF Hillerød
Chris Terkelsen, Farum OK
Troels Nielsen, Horsens OK
Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK
Mikkel Lund, Fåborg OK
Christian Nielsen, Fåborg OK
Rene Rokkjær, OK Pan

DOF´s Venner har besluttet at bruge endnu flere penge til VM-forberedelserne, og en ny uddelingsrunde vil finde sted januar 2006. Her er det muligt, at andre VM-kandidater kan blive tilgodeset.

Formanden for DOF´s Venner, Flemming Nørgaard vil overrække træningsstipendierne på Stævnepladsen ved Brændegaard Sø kl. ca. 14.45.

Dansk Orienterings-Forbunds Venner blev stiftet i 1961. Foreningens formål er primært at yde økonomisk støtte til opgaver, som DOF ikke kan afse tilstrækkelige midler til.
De sidste år har Vennerne ydet støtte til talentfulde unge løbere, dels i forbindelse med afholdelse af træningslejre for eliteløberne hvor landets bedste 15-16-årige løbere inviteres med på Vennernes regning, dels i form af
personlige træningsstipendier.
Foreningen har omkring 250 medlemmer, der årligt indbetaler et beløb på minimum 100 kr.
Hvis man ønsker at støtte DOF´s talentfulde løbere og bl.a. hjælpe landsholdet godt på vej i deres storsatsning frem mod Verdensmesterskaberne
på hjemmebane i 2006, kan man gøre dette gennem indmeldelse i Vennerne.
Indmeldelse sker ved at kontakte Foreningens kasserer, Mogens Nielsen, Holme
Parkvej 338, 8270 Højbjerg, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.