Skip to main content

Rene Rokkjær , OK Pan, må melde afbud til VM i Japan

| Administrator | Nyheder 2005

Under tirsdagstræningen fik René pludselig smerter i sin storetå. Om han var stødt ind i noget elller om det blot var en gammel skade der var brudt op er han usikker på.

Under tirsdagstræningen fik René pludselig smerter i sin storetå. Om han var stødt ind i noget eller om det blot var en gammel skade der var brudt op er han usikker på.
René har efterfølgende fået sin tå scannet og diagnosen lød: - den inderste sesamknogle var knust-
Lægens dom var hård: "Deltagelse i VM frarådes på det kraftigste. En fortsat provokation af storetåen vil være med risiko for kroniske problemer med tåen".
Ærgerligt og synd for en toptrænet og stærk Rene Rokkjær og ærgerligt for VM-holdet, som alt andet lige, må siges at være blevet svækket.
Det bliver klubkammeraten, Claus Bloch, der skal ind og erstatte Rene Rokkjær. Claus var med det danske hold, der repræsenterede dansk orientering ved de nyligt afholdte World Games i Tyskland, og herfra har Claus et par fine resultater i bagagen. Claus Bloch, der til daglig bor i Gøteborg er nu i færd med at pakke tasken, så han kan støde til det øvrige VM-hold i morgen tidlig (mandag den 1.8.) kl. 08.00 i Kastrup.
Claus skal løbe sprint og lang.