Skip to main content

Gert Nielsen, ny træner i KC Farum

| Administrator | Nyheder 2005

Gert Nilsen afløser Søren Olsen, som har været KC-træner i Farum fra KC start i august 2002 frem til 30. juni 2005

Allerede sidste år meddelte Søren, at han denne sommer ville flytte til Sverige. I løbet af foråret har der derfor været initiativer i gang, sammen med Søren, for at finde en værdig afløser både til KC-trænerjobbet og til TKC-trænerjobbet.
På disse møder blev det også besluttet, at vi ville gå efter at få TKC- og KC-trænerjobbet adskilt, for i højere grad at kunne tilgodese KC- og TKC-løbernes forskellige behov.
I går havde Jesper Damgaard, styregruppeformand for både TKC og KC Farum sammen med DOF’s sportschef og landstræner møde med Gert Nielsen som ansøger til KC trænerjobbet. KC trænerjobbet er faldet på plads. Det er derfor en glæde her at kunne præsentere den nye træner for KC Farum - Gert Nielsen.

Gert har dyrket orienteringsløb siden 1971. Han er aktiv udøver af sporten, ligesom han deltager aktivt på det organisatoriske plan. Han var på landsholdet1978-1986, Juniorlandsholdstræner 1978-1980 og 1990-1991, Team Danmark Projektleder 1990-1992. Gert er IOF-Advisor (International stævnekontrollant), og han var formand for Lillerød IF’s Orienterings-afdeling 1993-2001. Gert var banelægger ved EM sommeren 2004, og er i dag tilknyttet FarumTisvilde OKs eliteteam som coach. Udover orienteringsløb dyrker Gert også andre former for friluftsliv: træklatring, kano og ikke mindst fjeldvandring såvel sommer som vinter.

Det blev i går også aftalt, at den nye træner starter KC-træningen onsdag den 24. august efterfulgt af et opstartmøde, hvor KC-træner og landstræneren vil præsentere og drøfte tanker om efterårets KC-træning. Nærmere herom vil blive kommunikeret ud til alle KC-løbere i KC Farum.

I øjeblikket er der også drøftelser med en potentiel træner til TKC-jobbet i TKC Farum, så TKC-Farum også kan være klar med en ny træner i august.