Skip to main content

Sommerløb godt fra start

| Administrator | Nyheder 2005

Vestjysk todages fik flot vejr og tilslutning - Forude venter den traditionsrige Vikingedyst

Det var et nyt tiltag, som lykkedes.
Holstebro havde held til at samle knap 400 deltagere til start lørdag og søndag i Stråsø Plantage. Løbet var organiseret ud fra et nyt koncept, med fri start for alle på bare ti baner, hvilket blev vel modtaget.
I realitet kunne en person passe starten for 400 løbere og hele stævnet klares med yderligere 1 i mål 2 i beregning og 1 på stævnekontoret.
Som en yderligere fordel kunne alle, der købte baner på dagen deltage i konkurrencen på lige fod med øvrige deltagere. Det kostede ekstra 10,- kr. at komme på dagen, men sådan bør det også være til løb af denne type. Det skal være en fordel at melde sig til tiden og gennem klubben!.
Børnebanen var som altid gratis og velbesøgt med mere end 50 starter. Der var 2 sværhedsgrader, selvom banen var den samme.
På den lette bane skulle deltagere klippe alle de poster de mødte på den afmærkede rute, mens deltagerne på den svære bane kun skulle klippe de poster, der var tegnet ind på løbskortet.
Et godt koncept som tidligere er prøvet bl.a. af Horsens ved påskeløbene.

Vikingedysten
Det gode sommervejr fortsætter, så der er ingen grund til at blive hjemme næste weekend, hvor den traditionsrige Vikingedyst med HTF som arrangør løber af stabelen.
Det er stadig muligt at foretage efteranmeldelse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefonisk indtil onsdag den 29.juni kl. 18.00 på tlf: 74 53 44 20 mod ekstra betaling af kr. 20,- pr. efteranmeldt løber.

http://www.okhtf.dk/viki2005.html