Skip to main content

Startlister og instruktion til testløb klar

| Administrator | Nyheder 2005

På eliteudvalgets hjemmeside kan man nu se startlister og instruktion for næste weekends JWOC og WOC testløb

Næste weekends testløb, 10.-11. og 12. juni, bliver nogle af årets vigtigste konkurrencer for eliteløberne - både for seniorerne og juniorerne.
Seniorerne skal løbe tre løb, sprint fredag i Kolding, mellem lørdag i Grund ved Stouby og søndag i Velling-Snabegård ved Bryrup.
Der løbes om fem pladser til World Games i juli i Tyskland (to dame- og tre herrepladser) og om otte pladser til VM i Japan i august (forventet tre dame- og fem herrepladser).
Juniorerne skal kun løbe to løb denne weekend, mellem lørdag og lang søndag. Her er der 12 pladser at kæmpe om til Junior VM i Schweiz i juli (seks piger og seks drenge)

I Velling-Snabegaard har der ikke været løbet siden der blev løbet DM i 1997. Skoven er en B-skov og er som sådan lukket, men stor velvilje fra Skov og Naturstyrelsen og de private lodsejere har alligevel gjort det muligt at afvikle et testløb her, bl.a. for, som det udtrykkes fra statskovvæsenets side - ' at give det danske landshold mulighed for at løbe i et "jomfrueligt terræn".