Skip to main content

Nyt ansigt i ledelsen af forbundet

| Administrator | Nyheder 2005

Jette Kreiberg indtrådt i hovedbestyrelsen som formand for børn & unge.

På repræsentantskabsmødet den 4. marts 2005 trak Henrik Thomsen sig tilbage efter 3 perioder som formand for Børne- og ungdomsudvalget og dermed medlem af HB i 6 år.
Det var ikke på det tidspunkt lykkedes at finde en afløser. Repræsentantskabet bemyndigede derfor HB til at arbejde videre på at finde en person til opgaven.
Det blev klart efter ansættelse af Jesper Lysgaard fra vestdanmark som breddekonsulent, at kræfterne burde sættes ind imod øst.
Det er nu lykkedes! Brikkerne faldt på plads på lørdagens HB-møde i Nyborg.

Navnet er: Jette Kreiberg.

Jette kommer fra OK Roskilde, hvor hun har været promotor i intensiveringen af ungdomsaktiviteterne i klubben, specielt omkring de helt små og nye.
Jette, der selv har to børn, er forholdsvis ny indenfor o-sporten, som hun er blevet introduceret til igennem sin nuværende mand Janne Brunstedt. Et kendt navn indenfor vores idræt. Hele familien er aktive orienteringsløbere.
Vi vil således kunne forvente et nyt medlem af HB med masser af ligefremme spørgsmål, og med et friskt syn på tingene. Hun er ikke bange for at sidde der som eneste pige, og håber kun at hun kan være med til at bane vej for flere stærke piger i ledelsen.