Skip to main content

FIF Hillerød og Tisvilde Hegn OK suveræn fra start i KVITÅVATN Stafetliga

| Administrator | Nyheder 2005

Der var ingen tvivl i hverken dame eller herreklassen, da de sjællanske stafetmesterskaber i dag blev afviklet i Ny Tolstrup. Både FIF Hillerød hos damerne og Tisvilde Hegn OK hos herrerne førte fra start til slut.

SM stafet i Ny Tolstrup mellem Ringsted og Roskilde var første afdeling af årets Kvitåvatn Stafetliga. Der blev aldrig nogen spænding om udfaldet hverken i dame- eller herreklassen, dertil var FIF Hillerød hos damerne og Tisvilde Hegn OK hos herrerne for suveræne.
FIF Hillerød havde søstrene Konring Olesen på de to lange ture (8 km) mens Stinne Skammelsen løb den korte mellemste tur (5 km).
Alle tre piger løb sikkert og øgede stille og roligt forspringet for hver tur så holdet sluttede godt fem minutter foran nummer to, OK Pan.
Heller ikke i herreklassen var der på noget tidspunkt den store spænding om udfaldet. Tisvilde Hegn OK, der sidste år ikke rigtigt kunne blande sig i topstriden i stafetligaen er i år blvet særdeles stærkt kørende, hvilket de gav en demonstration på i dag.
Michael Sørensen løb den 11.5 km lange første tur og kunne sende Thomas Jensen først i skoven på den korte anden tur (7.1 km). Thomas øgede føringen så Jamie Stevenson i ro og mag kunne sendes af sted på de sidste 11.7 km. Det er nu så meget sagt, at det skete i ro og mag. I dagens hurtigste tid løb Jamie Stevenson, Tisvilde Hegn OK til en suveræn sejr og et sjællandsk mesterskab, lige under syv minutter foran sidste års vinder af stafetligaen OK Pan.

Resultater
Damer (tre ture: 8, 5 og 8 km)´
1. FIF Hillerød, 2.26.24 (Sjællandsk Mester)
Maria Konring Olesen, Stinne Skammelsen, Anne Konring Olesen
2. OK Pan 1, 2.31.46
Rie B. Christiensen, Ane Linde, Gry Johannsen
3. Farum OK, 2.33.22
Marianne Husen, Signe Søes, Olena Zabrodska
4. Farum OK 2, 2.36.19

Herrer (tre ture: 11.5, 7.1, 11.7 km)
1. Tisvilde Hegn OK, 2.34.15 (Sjællandsk Mester)
Michael Sørensen, Thomas Jensen, Jamie Stevenson
2. Farum OK 1, 2.41.10
Jesper D. Jensen, Rasmus Søes, Yevhen Kandybey
3. OK Pan, 2.42.52
Jens Knud Maarup, Christian Christensen, Martin Hansen
4. Ålborg OK, 2.49.31
5. Søllerød OK, 2.51.06

http://www.okr.dk/loeb/smstafet05/smstafet05.htm