Skip to main content

Landstræneren udtager hold til årets første lansholdsopgaver

| Administrator | Nyheder 2005

Landstræner Jakob Ødum og U-25 træneren Jens Hansen får travlt i den kommende weekend. Efter weekendens to testløb ved Gøteborg skal de have tre hold udtaget: A-holdet til World Cup i England, A-holdet til de NOC i Norge og endelig B-holdet til Nordic Mee

Efter weekendens to testløb ved Gøteborg skal landstræner Jakob Ødum og U-25 træner Jens Hansen have hele tre hold udtaget.
Til årets første World Cup afdeling fra den 28. april til den 3. maj ved Guildford i England, skal der udtages et A-hold bestående af præliminært seks herrer og tre damer.
Til de Nordiske Mesterskaber ved Notodden i Norge fra den 25. - 29. maj skal der præliminært udtages et A-hold bestående af 8 herrer og ingen damer, og endelig skal der udtages et B-hold til Nordic Meeting i Karlstad i weekenden 5. - 8 maj på præliminært seks herrer og tre damer.

I alt stiller 41 herrer og 18 damer til start. Alle de bedste er på plads i herreklassen og der bliver helt sikkert hård kamp om de attraktive pladser. I dameklassen er vore to bedste damer ikke meldt til start, da de er forhåndsudtaget. Det er sket for at give de to løbere tid og ro til fokusering på kontinuitet i genoptræningen efter knæskader. Både Helene og Anne har ved flere lejligheder vist at de kan levere internationale top-resultater og de er derfor forhåndsudtaget til den første World Cup runde.

2005 er et konkurrencemæssigt hårdt år med to World Cup afdelinger, et VM, et Nordisk Mesterskab og et World Games. Det betyder, at nogle af de bedste vil være nød til at prioritere årets konkurrencedeltagelse. Det er blandt andet derfor, at vore tre bedste damer Anne Konring Olesen, Signe Søes og Helene Hausner i samråd med dametræner Bjarne Hoffmann har valgt de Nordiske Mesterskaber fra.

Holdene offentliggøres tirsdag den 19. april, da SM klassisk også indgår som iattagelsesløb.

http://www.balslev.anet.dk/eliteudvalget/indbydelse4.htm