Skip to main content

Spænding om DM-nat i herreklassen

| Administrator | Nyheder 2005

Alle de bedste er meldt til start i herreklassen – således er hele den danske elitegruppe og alle tre medaljetagere fra sidste år. Der er derfor lagt op til intens kamp om medlajeplaceringerne

DM-nat er for første gang i mange år nu blevet en forårsforestilling og oprindelig skulle løbet have været afviklet ved Karup. En januarstorm lagde imidlertid den oprindelige DM-skov ned, men usikkerheden om stævnet i det hele taget skulle afvikles og i så fald hvor, blev klaret ved Holstebro OK’s træden til. DM-nat afvikles nu i Vestre Plantage og de militære øvelsesterræner ved Holstebro.
Flytningen til foråret og usikkerheden om arrangementets afvikling lige efter stormen har imidlertid ikke haft nogen negativ indflydelse på tilmeldingen i eliteklasserne – tvært imod.
For herreklassens vedkommende er der positivt flere tilmeldte til dette DM end ved sidste DM-nat for blot fem måneder siden.
Alle de bedste er meldt til start i herreklassen – således er hele den danske elitegruppe og alle tre medaljetagere fra sidste år. Landstræneren oplyser dog, at Mikkel Lund, har valgt at melde fra. Han har haft en længere sygdomsperiode, men er nu på vej igen, men et DM samme dag er pt. nok. Mikkel løber DM-sprint i Århus om eftermiddagen.
Landstrænerens bedste bud på, hvem der blandt mange kan komme til at præge kampen om medaljerne, er sidste års danske mester Nikolai Nielsen, Ålborg OK og sidste års nr. tre Claus Bloch, OK Pan. Blandt landsholdsløberne formodes især Renè Rokkjær, OK Pan og Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK at være gode bud på medaljeplaceringer
I dameklassen er bedste bud, at Anne Konring Olesen, FIF Hillerød vil genvinde sin titel fra sidste år, da sidste års nr. to Yvonne Fjordside, OK Pan ikke stiller til start. Ingen af de øvrige landsholdsløbere er meldt til start.


http://www.holstebro-ok.dk/ny%20orientering/HOK/dm-nat.htm