Skip to main content

Æresbevisninger

| Administrator | Nyheder 2005

Repræsentantskabsmødet er mere end debat og beslutninger.

Årets repræsentantskabsmøde indeholdt en række æresbevisninger.

Tom P. Neesgaard , fik tildelt forbundets ærestegn for sin langvarige arbejde med DOF's og østkredsens lov- og reglementsstof. Tom vil fortsat præge dette vigtige område, da han netop er blevet medlem af den projektgruppe, der skal udvikle et nyt og enklere reglement.

Kai Ø. Laursen fik den samme æresbevisning for sit utrættelige arbejde for sporten. Kai er opfinder af den verdenskendte banepåtrykker og andre spændende tekniske hjælpemidler og har været dybt engageret i bl.a. reglementsspørgsmål.

Organisatoren blev tildelt Dan Haagerup for sit arbejde med koordinering og ledelse af EOC2004. Stævnet har fået megen ros fra fjern og nær.

Endelig uddelte Østkredsen i år SILVA-blokken til Jan Hausner, for hans indsats med materieldepotet i Nordsjælland gennem mange... mange... år og arbejdet som terminslistekoordinator i Øst.

Som "årets kort" blev Haunstrup kortet fra Nordkredsen kåret som det bedste. Egon Mathiasen, Herning modtog som kortegner med ansvar for projektet prisen.

Årets O-løber og Årets træner blev henholdsvis, Mikkel Lund og Mads Ingvardsen. Dette er omtalt andet sted på hjemmesiden.

Se de opdaterede lister og vilkår for æresbevisninger under love, regler og vedtagelser, eller via link herunder.

http://www.schm.dk/vedtag/forside.html