Skip to main content

Mikkel Lund, Årets O-løber 2004, hædret

| Administrator | Nyheder 2005

Som det har været tradition gennem efterhånden mange år får Årets O-løber prisen overrakt i forbindelse med forbundets repræsentantskabsmøde

At Mikkel Lund er blevet valgt til Årets O-løber 2004 er ikke nogen nyhed - det er tidligere bragt som nyhed her på hjemmesiden, men det er en god tration at overrækkelsen af prisen sker i forbindelse med forbundets repræsentantskabsmøde. Således også dette år.
Det var populært, at Mikkel Lund havde taget turen fra Oslo og til Slagelse for at modtage prisen og repræsentantskabets anerkendende hyldest.
Står det til Mikkel er de flotte resultater i 2004 ikke nok for ham. I Eliten 2005 udtaler han til Thomas Jensen, "at hans drøm er at stå øverst på præmieskamlen til et VM, gerne i 2006 i Danmark - men bliver det ikke der - så bliver det senere".
Tillykke til Mikkel Lund.

Et lille kuriosum. På grund af ferie var det ikke lykkedes at få den rigtige vandrepræmie frem fra Årets O-løber 2003, Signe Søes - et stort flot træfad.
Sportschefen havde da været nød til at være kreativ, og han havde således til anledningen fremstillet en attrap, der skulle gøre det ud for den rigtige vare.