Skip to main content

Mads Ingvardsen Årets Træner 2004

| Administrator | Nyheder 2005

For at fremme trænerkulturen og skabe ekstra opmærksomhed omkring trænerskabet har eliteudvalget valgt at genindføre kåringen af Årets Træner.

På dette års repræsentantskabsmøde, der i går blev afviklet i Slagelse, blev kåringen af årets træner genindført.
I Eliteudvalget har der været enighed om, at Mads Ingvardsen til fulde opfylder de kriterier vi mener, der skal kendetegne en god træner:
- Kan motivere
- Har engagement og udstråler dette
- Kan hjælpe og støtte i medgang og modgang
- Er en god kammerat
- Er loyal mod sine aktive, kolleger og ”arbejdsgiver”
- Kan tage en beslutning og stå for konsekvenserne
- Har social kompetence
- Har gennem uddannelse og egne erfaringer skaffet viden og kunnen
- Kan kommunikere og formidle


Motiveringen som Årets træner 2004 begrundedes i øvrigt specielt med følgende egenskaber som eliteudvalget finder har kendetegnertMads Ingvardsens trænerskab:
"- Visionær og iderig
- Har et stort engagement
- Har respekt for sine aktive og respekt fra sine aktive
- Kan kommunikere sine budskaber ud
- Er en god trænerkollega
- Har et altid smittende godt humør
- Er diplomtræner

Mads har lederegenskaberne i blodet eftersom han er 3. generation i en familien der er orienteringsledere. Han har været en del af et stærkt og velfungerende lederteam for junioreliten, og hans aftryk vil præge arbejdet med vores talentudvikling i mange år fremover".

Mads Ingvardsen har i perioden 1.06.02 til 31.12.04 været ansat som Dansk Orienterings-Forbunds juniorlandstræner for junioreliten.
Mads Ingvardsen har været en væsentlig drivkraft og inspirator i forbundets nye landsdækkende talentudviklingsprojekt og udvikling af WildCard-konceptet.
Tillykke til Mads Ingvardsen.

I år har indstillingen og valget af Årets træner været lukket, forstået på den måde, at indstilling og valg alene er sket blandt eliteudvalgets ledere og trænere.
Tanken med kåringen af årets træner vil fremover være er, at enhver træner på klub-, gruppe-, kreds- eller forbundsniveau skal kunne belønnes og påskønnes for dygtigt trænerværk.
Til næste år vil indstiling blive åben og valget vil ske i et forum med repræsentanter der dækker forbundets træningsmiljøer bredt.

Som bevis på æren fik Mads Ingvardsen overrakt en vandrepræmie i form af en kunstvase med tilhørende bog, hvori årets træner kan videregive sine idér og tanker om træning til kommende modtagere af prisen.