Skip to main content

Mødemappen er udsendt

| Administrator | Nyheder 2005

Det er ikke kun orienteringsløb.dk, der er på vej med postvæsenet. Mappen med bilag til repræsentantskabsmødet er også udsendt.

Forvarslingen kom på Nettet den 10. december 2004 og selve indkaldelsen til repræsentantskabsmødet, kom det samme sted den 5. februar 2005. Indkaldelsen har således allerede ligget på hjemmesiden en lille uges tid.
Den trykte mappe med det hele er nu sendt ud fra sekretariatet til klubber, kredse og medlemmer af de faste udvalg, og tilmeldingerne er begyndt at strømme ind.
Skulle der være en klub, der ikke i dag eller i morgen modtager mappen - må I gerne kontakte Sekretariatet på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi har denne gang søgt oplysningerne via O-service og der kan være fejl, hvis ikke klubberne selv er omhyggelige med at få opdateret med rigtig adresse.
De nærmeste dage vil også gæsterne modtage deres indbydelser. Gæster som indbydes er vores samarbejdspartnere i NORD, DIF, Friluftsrådet og blandt skovfolkene, ligesom medlemmer med ærestegn eller som er æresmedlemmer, får en indbydelse.
Repræsentantskabsmødet bliver beretninger, breddedebat, beslutninger og bedre sammenhold!

Se den særlige hjemmside om mødet via link herunder. Siden opdateres løbende.

http://www.schm.dk/rep2005/