Skip to main content

Kort eller langt?

| Administrator | Nyheder 2005

Specielt i år er der mulighed for et par utraditionelle udfordringer: Park World Tour og Wild West.

Park World Tour

Det er i år muligt at komme billigt til at løbe i første afdeling af PWT - og det gælder alle! Afdelingen finder sted i Syditalien 27/2 - 6/3 med kvalifikationsrunde 1/3. Her skal man så "bare" være blandt de 43, der kvalificerer sig videre til de to øvrige runder 3/3 og 5/3 og dermed har mulighed for at vinde op til 750€!
Hvis man ikke klarer det, så er der publikumsløbene at falde tilbage på.

Så vidt jeg kan læse af indbydelsen, så er der ingen startafgift, gratis transport fra overnatning til stævnepladser og billig overnatning (15 €). Desuden kan man med Ryan Air komme til Brindisi.
Sidste tilmelding er 10/2.

Se mere på: http://www.pwt.org/

Wild West

I den stik modsatte ende af spektret over løb, er der hvert andet år det traditionsrige Wild West løb. Det første løb blev løbet i 1946, dvs. før orienteringssporten fik sko på - eller i hvert fald eget forbund.
Traditionen tro bliver man på det 27 km lange løb med start kl. 2 om natten eller deromkring budt på lidt af hvert. I år er det den 15/5 med Midtjyske Skovkarle som arrangør. Kortet er fra 1872 (med rettelser fra 1944), og som der står i indbydelsen: "Nogle af vejene findes på kortet, skulle der herudover være uoverensstemmelser, er det terrænet der har ret."

Se mere på: http://www.wildwest.dk/