Skip to main content

Aflysning af mødet med Flemming Serritslev

| Administrator | Nyheder 2005

Flemming Serritslev, DBU, skulle i morgen aften, den 4. januar, have skudt DOF's talentudviklingsprojekt igang. Det må desværre aflyses pga for ringe tilmelding.

Flemming Serritslev, U-21 træner og DBU's talentudviklingsansvarlige, skulle i morgen aften, den 4. januar, have skudt DOF's talentudviklingsprojekt i gang i Jelling.
På trods af kraftig annoncering på forbundets hjemmeside og mange direkte mails til formodet interesserede, har vi desværre måttet aflyse dette spændende møde pga for ringe tilmelding -fire - udover talentudviklingstræneren og sportschefen.

Når mødet var blevet berammet til denne uge, var det bestemt ud fra Flemming Serritslevs kalender her i januar.
Flemming Serritslev er dog villig til at stille op igen på et senere tidpunkt i løbet af foråret.

Denne aflysning bremser dog ikke DOF's talentudviklingsprojekt, og det er fortsat målet, at der skal etableres en talentudviklingsgruppe i løbet af de kommende par måneder, som arbejder med emner for ungdoms- og juniorløberne.

Jan Scheel er fortsat meget interesseret i at høre fra alle, der har konkrete ideer eller tanker, der kan fremme dansk ungdomsorientering.
Jan Scheel tlf: 9839 3959, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.