Skip to main content

DOF får general

| Administrator | Nyheder 2004

På HB-mødet blev det besluttet at ansætte Preben Schmidt som generalsekretær for DOF

DOF har i dag udsendt denne pressemeddelelse.

”Dansk Orienterings-Forbund styrker organisationen.

Dansk Orienterings-Forbund under Danmarks Idræts-Forbund har med virkning fra 1. januar 2005 ansat Preben Schmidt (54), Esbjerg, som generalsekretær.
Ansættelsen sker i en nyoprettet stilling med henblik på at styrke forbundet forud for den største satsning siden WM1974. Dansk Orienterings-Forbund står i 2006 som arrangør af verdensmesterskaberne i orienteringsløb med Århus som stævnecenter, og har i denne sammenhæng lavet en målrettet elitesatsning over 6 år i tæt samarbejde med Team Danmark.
Preben Schmidt, der er uddannet jurist og tidligere advokat, har i nogle år været breddekonsulent i forbundet. Ansættelsen sker primært for at styrke organisationen, men også med henblik på en parallel breddesatsning, der skal skaffe forbundet en medlemsfremgang på 25 % over de kommende tre år.
Dansk Orienterings-Forbund har sekretariat i Team Danmarks Elitecenter i Farum. Til at varetage de daglige regnskabsmæssige og administrative funktioner har forbundet samtidig ansat Bjarne S. Nielsen. Preben Schmidt bliver boende i Esbjerg.


Uddybende forklaringer kommer i orienteringsløb.dk nr. 6, og følges op her på hjemmesiden, hvor også HB’s beslutninger om budget 2005 og udviklingsgruppens anbefalinger vil blive behandlet.