Skip to main content

Kvaliteten skal i top.

| Administrator | Nyheder 2004

Teknisk udvalg står atter i år bag tilbudet om et A-stævne kursus, som skal være med til at sikre kvaliteten. Indbydelsen er nu på Nettet.

Teknisk Udvalg og Breddekonsulenten indbyder lørdag den 15. januar 2005 hermed samtlige stævneledere, stævnekontrollanter, overdommere og jury-formænd samt banelæggere, banekontrollanter og interesserede korttegnere ved årets A-stævner til kursus i Odense.
Som noget nyt indbydes også ansvarlige for stævner, der har præg af at være større internationale stævner.
Ligeledes som noget nyt rettes indbydelse også til korttegnerne i erkendelse af, at de spiller en stor rolle for banelægningen lige frem til stævnet, idet den decentrale kortproduktion ofte betyder, at der først offset trykkes kort umiddelbart før stævnet.
På kurset vil der også være indlæg fra Eliten om det nyeste vedrørende dopingkontrol mv. samt et særligt indlæg om håndterning af klager og protestsager på stævnepladsen.
Med dette kursus ønsker DOF at give de ledende funktioner ved disse stævner de bedste mulige forudsætninger for at gennemfører A-stævnerne med en høj kvalitet.
Hovedbestyrelsen lægger stor vægt på, at arrangørerne og de styrende kræfter benytter dette tilbud, ikke mindst udfra den megen debat DM-stævner de senere år har resulteret i. Der er ingen tvivl om, at vi vil lave og have A-stævner af høj kvalitet!!!!
Undervisningsformen bygger på dialog imellem deltagerne under ledelse af instruktørerne. Derfor opfordres såvel rutinerede som knap så rutinerede ansvarlige personer i stævneorganisationen til at lade sig repræsentere på kurset.

Se hele indbydelsen via link herunder.

http://www.schm.dk/udu/uduindbydelse15.01.2005.html