Skip to main content

Vigtig indberetning

| Administrator | Nyheder 2004

Den 1. december hvert år er skæringsdagen for vores opgørelse af medlemtal til DIF.

Det er vigtigt at forstå nødvendigheden af korrekt indberetning af klubbernes medlemtal til Danmarks Idræts-Forbund.
Det sker hvert år med skæringsdag den 1. december.
Husk også at denne indberetning er et mellemværende direkte imellem klubberne og DIF. Forbundet må ikke foretage indberetningerne eller leverer oplysninger, selvom vi måske godt kunne trække de fleste oplysninger i O-service.
Det er også vigtigt at I følger reglerne nøje, og at alle klubber overholder den fastsatte frist, der udløber den 31. december 2004. Undlader klubber at indberette går det direkte ud over vores tilskud fra DIF, som bla. udregnes efter medlemtallet.
Det er nyt at medlemtallet i år er den nøjagtige medlemsstatus målt pr. 1. december, alene med den ene betingelse at kun medlemmer, der har været registeret i klubben de seneste 2 måneder må medtages.
Endelig skal det bemærkes at DOF's måling af medlemtal til beregning af den medlemsbaserede del af klubkontinget ikke har noget med denne indberetning at gøre, idet aldersfordelingen er helt anderledes og målingstidpunktet er den 1. april hvert år.

Indberetning hvordan ?
Hver klub har fået tilsendt et brev med brugernavn og adgangskode, som skal benyttes på www.klubportalen.dk.
Er koden bortkommet eller ikke modtaget, skal
I straks kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

http://infos7.infosport.dk/cgi-bin/Maconomy/MaconomyPortal.dif/Framework/maconomyportal.msc