Skip to main content

FarumTisvilde OK opruster

| Administrator | Nyheder 2004

Lars V. Jørgensen kan fortælle, at FarumTisvilde OK har fået en række meget stærke nye løbere frem for den nye 2005 sæson på herresiden.

FarumTisvilde OK har fået en række meget stærke nye løbere frem for den nye 2005 sæson på herresiden.

Det drejer sig om verdensmesteren fra 2003 i Schweitz Jamie Stevenson, som er flyttet til Danmark. Jamie har også meritter som bl.a. svensk mester i langdistance og han er en meget dygtig stafetløber. Jamie har for en del år siden løbet i FarumTisvilde OK, hvor han startede sin internationale karriere.

Desuden drejer det sig desuden om Michael Sørensen, hvis seneste topplaceringer er sølv til DM-lang 2003 og sølv til DM-klassisk 2003. Michael har også flotte meritter til internationale stafetter. Michael har tidligere repræsenteret G¨teborg Majorna Ok og SpringCup OK

Desuden vender Thomas Jensen og Rune Olsen tilbage til FarumTisvilde OK efter en afstikker til Pan-Kristianstad.

Disse forstærkninger vil gøre at FarumTisvilde OK kan forventes at gøre sig gældende i top 10 i de største internationale stafetter og dermed matche klubben hidtil bedste placeringer.

FarumTisvilde OK arbejder også på en forstærkning på ledersiden, så vi kan tilbyde endnu bedre betingelser for løbernes præstationer.