Skip to main content

Flemming Serritslev, DBU's U21 træner skyder DOF's talentudviklingsprojekt i gang

| Administrator | Nyheder 2004

Flemming Serritslev, der er ansvarlig for DBU's U21 landshold og hele DBU's talentudviklingsprojekt ITU (Integreret TalentUdvikling) kommer den 4. januar til Jelling og vil fortælle om DBU's meget ambitiøse talentudviklingsprojekt, hvor den enkelte spille

Vil du være med til at skabe fremtidens danske orienteringstalenter, så tilbyder DOF's eliteudvalg netop nu, at du kan være med til at præge udviklingen gennem deltagelse i en talentudviklingsgruppes arbejde:

Talentudviklingsgruppen har til formål at arbejde med:

1) Udvikling af såvel bredde som elitetræning – og i særdeleshed konkrete forslag til, hvordan vi håndterer snitflader mellem elite og bredde. Se oplæg her: http://www.schm.dk/buu/Præsentation_Jan_1311041.ppt ).

2) Fastholdelse af ungdoms- og juniorløbere i træningsmiljøerne i såvel klub og TKC.

3) Generel klubudvikling på ungdomssiden.

Der er planlagt første møde i talentudviklingsgruppen den 4. januar 2005 i OK Gorms klublokaler, Abrahamsens Gård, Jelling, hvor vi på baggrund af en analyse af den struktur og de tilbud vi har i dag, opsætter målsætninger for arbejdet med ungdoms- og juniorløbere.
Mødet starter kl. 19.00 og slutter kl. 22.00.

Som inspiration til det arbejde vi ønsker igangsat, har vi fået så prominent en person som Flemming Serritslev, DBU's U21-træner og ITU ansvarlig til at komme at fortælle, hvad de gør for talentudvilngen i et forbund, hvor der ikke er økonomiske begrænsninger.

På mødet vil vi ligeledes danne mindre arbejdsgrupper efter interesse og tidsmæssige forudsætninger. Det er således ikke noget krav for deltagelse i mødet, at du har mulighed for at deltage i det efterfølgende arbejde. Vi vil gerne her i opstartsfasen have alle interesserede med erfaringer og ideer til ændringer/forbedringer på ungdomssiden i dansk orientering på banen.

Evt. tilmelding til gruppen og nærmere information kan fås ved henvendelse til:
Talentudviklingstræner Jan Scheel - 98393959 / 61467338 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding til mødet skal ske til sportschef K. K. Terkelsen - 75871705 / 23393517 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag den 17. december.

Oplæg og dagsorden udarbejdes og udsendes inden jul til de tilmeldte.