Skip to main content

Små 30 vil lege med

| Administrator | Nyheder 2004

På lørdag er der ungdomslederseminar i Hillerød. Det bliver dybt alvorligt og Jætte sjovt.

Ungdomslederne samles af DOF's Børne- og Ungdomsudvalg hvert 2. år. Her i 2004 er begivenheden henlagt til det Nordsjællandske, mere nøjagtigt til Hillerød.

"Vi har valgt at støtte børne og ungdomsarbejdet i dette område ved at lægge ungdomslederseminaret her denne gang”, fortæller Henrik Thomsen formand for B&UU, til Hjemmesiden, og fortsætter.
”Tidligere har vi været i Vejle og Odense, men da Østkredsen i foråret måtte aflyse et kredstræf for børne- og ungdomsledere, var det oplagt at sætte turbo på her.
Faktum er at B&UU Øst hele tiden har haft godt fat i det daglige arbejde, men en i periode har haft lidt problemer med at finde folk til de ledende funktioner.
Heldigvis er der de senere år en flok ledere, der har taget fat om denne vigtige del af arbejdet, og det er dem vi vil støtte ved at komme her med vores seminar i år."

Programmet spænder vidt - fra lege som pædagogisk middel over benhård o-teknik til mere overordnende problemstillinger og debat om DOF og vores fælles fremtid. Skal den komme af sig selv eller er vi klar til angreb?
- Det bliver Jætte sjovt -!"

Har du glemt at melde dig kan de ske indtil torsdag kl. 10.00 -

http://www.schm.dk/buu/buuforsiden.html