Skip to main content

Hurtig udrykning i Holstebro

| Administrator | Nyheder 2004

Nordkredsens mesterskab afgjort på solskinsdag

I flere klasser var det ikke vanskeligt at blive mester, da Holstebro OK søndag var vært for Nordkredsens mesterskab på nyreviderede Vestre i Holstebro. I en række af klasserne var der nemlig kun en enkelt deltager, og totalt var der kun 126 deltagere at fordele på de mange klasser.
- Det er naturligvis skuffende og utilfredsstillende, at flere ikke stiller op i kredsens mesterskab. Vi agter dog ikke at aflyse KM, men prøve at finde en anden form og formentlig afvikle mesterskabet i forbindelse med et C-løb næste gang, siger kredsformand Lars-Ole Kopp.
Han mener at placeringen sent på sæsonen og første weekend i efterårsferien var med til at give få deltagere.
Trods det lave deltagertal var der flotte medaljer til kredsmestrene i alle A-klasser. Og det vakte jubel, at Holstebro OK valgte at præmiere alle deltagere til og med 16 år.
Som et kuriosum kan nævnes, at arrangørerne sent torsdag aften valgte at kassere de printede kort på grund af dårlig kvalitet. Der blev printet nye kort fredag. Det kostede banelægger Erling Trankjær et par ekstra timer at gøre pakningen klar. Men det lykkedes, naturligvis.

http://holstebro-ok.dk