Skip to main content

Ny stemme på Sekretariatet

| Administrator | Nyheder 2004

I dag har Charlotte Bergmann sin sidste arbejdsdag på Sekretariatet i Farum. Rosita Flygger er den nye stemme i telefonen.

Som tidligere omtalt her på hjemmesiden har vores sekretariatetsleder, Charlotte Bergmann, valgt et personligt ”klubskifte” til NOVO. Det beklager vi selvfølgelig, men det er ofte prisen, når man vælger at ansætte folk med store ambitioner og noget at have dem i.

Der forlyder ikke noget om en overgangssum, men det er vigtigt at bide mærke i at Charlotte, der løber for Allerød og er aktiv i Børne- og Ungdomsudvalget Øst, stadig vil fastholde disse pladser på holdet. Der er allerede sagt pæne ting til Charlotte, men også fra Hjemmesiden skal, der lyde et anerkende: Godt gået og tak.

På kort tid er det lykkedes at få skik på Sekretariatets mange mærkelige opgaver, og vel og mærke på en meget fremtidssikret måde.

Ny i stolen er Rosita Flygger, der er vikar på lejebasis. Rosita overtager primært økonomifunktionen, DOF-butikken, samt telefon og mail-ekspiditioner. Øvrige fastansatte har fordelt de mere fagspecifikke opgaver i mellem sig.

Fast hjælp på sekretariatet får Rosita af kortkonsulent Søren Nielsen og kontorhjælper Troels Christiansen. – Et stærkt hold der skal holde stafetten varm frem til udgangen af januar, hvor en ny økonomiske/administrativ medarbejder forventes at være på plads.

Der arbejdes i øjeblikket i DOF’s Forretningsudvalget efter bemyndigelse fra Hovedbestyrelsen på en dybere analyse af stillingen set lyset af de ændrede rutiner på sekretariatet og kortsalgets ophør.

Stillingen forventes opslået snarest muligt i lokalpressen og på vores egne medier.