Skip to main content

DOF har fået 11 (12) nye Diplomtrænere

| Administrator | Nyheder 2004

Lørdag i den forgange weekend var en dag i hvertfald 11 og Søren Olsen havde set frem til igennem længere tid - dagen hvor de 11 og Søren Olsen endelig kunne kalde sig Diplomtrænere.

Den uddannelse, der den 10. januar 2003 startede for 11 personer, der havde lyst til at dygtiggøre sig som trænere i orienteringsløb, sluttede i lørdags med proejktfremlæggelse i Silkeborg.
Ingen tvivl om, at det for de 11 var en dag de havde set frem til igennem længere tid.
Det har været krævende for de 11 over så lang tid at skulle tage en omfattende træneruddannelse ved siden af, at de fortsat har passet job eller uddannelse og fortsat har haft deres forpligtelser i klub, kreds eller forbund.
Derfor endnu mere glædeligt, når forløbet og indsatsen slutter med, at alle kommer igennem uddannelsen og kan få udleveret Diplom med vurderingen: BESTÅET.
Alle nåede at få deres projekter beskrevet og godkendt, den del af uddannelsen, som måske var vanskeligst at få trukket i land.
Samlet set har forbundet nu fået 11 nye Diplomtrænere, som har en rigtig god baggrund for at gøre en forskel, der hvor de nu kommer til at virke. Med en ballast på 180 timeres generel idrætsteori leveret af DIF og 30 timers idrætsspecifik teori og praktik leveret af DOF suppleret med den afsluttende projektopgave, står de godt rustet.

De 11 nye diplomtrænere er:
Mads Ingvardsen, Farum OK
Anne Konring Olesen og Lars Lindstrøm, FIF Hillerød
Jan Jakobsen, OK Øst
Ulrik Staugaard og Kim Rud, Kolding OK
Thomas Fredberg, Horsens OK nu Silkeborg OK
Thomas Hjerrild, Brian Lund og Morten Pedersen, OK Pan
Jan Scheel, Ålborg OK.

Søren Olsen, Søllerød OK, lørdagens 12'te diplomtræner, fik ikke gjort sin Diplomtræneruddannelse færdig i 1997, da han dengang ikke fik lavet sit projekt færdigt.
Det har han fået nu. Søren har været med til at udforme indholdet af den idrætsspecifikke del af DIF-DOF Diplomtræneruddannelsen og Søren stod for gennemførelsen af Modul 2B (Nordisk Orientering) som sit projekt. Han har på samme måde som de øvrige 11 haft tilknyttet vejleder og er blevet bedømt.

På billedet ser vi de 11 nye diplomtrænere + Søren Olsen. Endvidere ses også de 3 vejledere, Steen Olsen, Klavs Madsen og Jesper Franch.
Fraværende ved fremlæggelsen var Mads Ingvardsen og Ulrik Staugaard pga deltaglse i Militær VM i Holland.