Skip to main content

De erfarne løberes VM.

| Administrator | Nyheder 2004

De 3 VM-testløb efterlod et noget broget billede, præget af varierende indsatser, skadede og udgåede løbere. Enkelte løbere markerede sig dog med stabilt gode præstationer over alle 3 konkurrencer. Det var derfor givet at Carsten Jørgensen, Allan Mogensen

De 3 VM-testløb efterlod et noget broget billede, præget af varierende indsatser, skadede og udgåede løbere. Enkelte løbere markerede sig dog med stabilt gode præstationer over alle 3 konkurrencer. Det var derfor givet at Carsten Jørgensen, Allan Mogensen, Troels Nielsen og Yvonne Fjordside skulle indgå i VM-truppen. For de resterende pladsers vedkommende var situationen mere kompliceret. Efter moden overvejelse er landstræneren og dametræneren nået frem til følgende VM-hold.

Damer:
Yvonne Fjordside
Signe Søes
Anne Konring Olesen
Dameholdet vil muligvis blive udvidet med yderligere én løber.

Herrer:
Carsten Jørgensen, (Lang, Mellem, Stafet)
Allan Mogensen, (Lang, Stafet)
Troels Nielsen, (Lang, Mellem)
Chris Terkelsen, (Mellem, Stafet, + evt. sprint)
Mikkel Lund, (Sprint)
Christian Nielsen, (Sprint)
Reserve: Nicolai Nielsen

Det danske VM-hold udgøres således af meget rutinerede kræfter. Erfaring og rutine i nordisk terræn viste sig udslagsgivende ved testløbene og vil også blive det ved VM. Chris Terkelsen døjer for tiden med en fodskade men forventes klar til VM.
Alle VM-løberne (Nicolai inkl.) er ligeledes udtaget til den sidste forberedende VM-træningslejr i slutningen af august.