Skip to main content

Overraskelse i Nord: Silkeborg vandt på /i heden

| Administrator | Nyheder 2004

Silkeborg OK klar til landsfinalen

Silkeborg OK vandt søndag (8. august) opgøret i første division i Nordkredsen og er nu klar til finalen.Slaget fandt sted på og i heden, nærmere bestemt i Kompedal Plantage. En skov for de hurtige løbere med evnen til at tælle hugninger og hermed at nå sikkert ind til det eneste markante i flere hundrede meters omkreds som fx et lille hul.
OK Pan, som havde vundet forårets opgør måtte overraskende se sig distanceret til sidstepladsen. Senioreliten var denne gang i Sverige til testløb, junioreliten til træning i Schweiz og mange af OK Pans øvrige løbere var tilsyneladende bortrejst på ferie. Silkeborg OK havde til lejligheden mobiliseret 64 løbere spredt ud på samtlige baner, som ved fælles indsats gav de øvrige hold baghjul.
Aalborg OK kom på andenpladsen, 5 matchpoint efter. Herning OK på tredjepladsen igen 5 matchpoint efter Aalborg. Herning OK rykker ned i anden divison.

Silkeborg OK er således klar til finalen. Det forlyder fra pålidelig kilde, at man allerede nu er ved at sammensætte et endnu stærkere hold, så titlen som DM for klubhold kan havne i Silkeborg.

Match 1: Aalborg OK - Silkeborg OK 86,0 - 91,0
Match 2: Aalborg OK - OK PAN 95,0 - 82,0
Match 3: Aalborg OK - Herning OK 96,5 - 81,5
Match 4: Silkeborg OK - OK PAN 100,0 - 79,0
Match 5: Silkeborg OK - Herning OK 101,0 - 77,0
Match 6: OK PAN - Herning OK 79,0 -101,0

Divisionsresultat efter løbet i Kompedal:Silkeborg OK: 6 point
Ålborg OK : 4 point
Herning OK: 2 point
OK Pan: 0 point

Samlet resultat efter foråret og efterårets løb: Silkeborg OK:10 point
Ålborg OK : 6 point
OK Pan: 6 point
Herning OK: 2 point

Inga Jager, Nordkredsen