Skip to main content

Tæt på guld til arrangørerne

| Administrator | Nyheder 2004

EOC2004 og Danske 5-dages tæt på guld.

Det danske stafethold og danske landshold var ikke alene om at være tæt på guld - også helhedsindtrykket af arrangementet.. " peger imod guld."
Det er ikke eliteløberne jeg har spurgt, men en flok pressefolk fra Norge og Finland, samt almindelige bredde 5-dages løbere.
Stævnet voksede med dagene og vejret.
1. dags svage og fortvivlede start på 5. dages kom i faste rammer og sikker hånd, og blev afløst af fest ved "Magasindammen" ved Sankt Hans, hvor løberne med stort mod satsede løbetøj og sko i muddergrøften for at vinde eller tabe sekunder på Sprinten. - En folkeforlystelse af høj underholdningsværdi.
Det kan godt være at kræsne og feterede eliteløbere savnede lidt svær orientering, men som tilskuer fik vi masser at se på.
Tætte opløb og gode stævnepladser med godt udsyn - især på klassisk i Klinteskoven - gav fuld valuta til de tilskuere, der gad at møde frem. -
Især stafetten og sprintfinalen var lavet på publikums præmisser - og sådan skal det være - Skal O-løb ud af skoven og ind på folks bevidsthed må vedtagelsen i IOF fra 2000 om synlighed og publikumsvenlighed følges.
Her var EOC2004 til rent guld.
Eneste væsentlige fejl var manglende markant skiltning i byen og på landet.
"Kommer man til et stævne som EOC2004 må man mærke og føle det" - !!
"Skilte og gode oversigtskort skal vise os tilskuere og presse godt på vej, men også skabe stemning - Her bommende arrangørerne", slutter vores journalister fra Norge og Finland deres kommentar fra et rigtigt godt EOC2004 og danske 5-dages.
Tillykke EOC2004 med knap guld, men over sølv.
Et arrangement der forpligter i 2006 !