Skip to main content

EM-holdet landet i Roskilde

| Administrator | Nyheder 2004

Mellem 12.00 og 15.00 i dag landede hele det danske landshold i Roskilde. Efter en hurtig indkvartering i gode rammer på Slagteriskolen i det sydvestlige hjørne af Roskilde gik turen ud til prøveløb i Valborup. Her fik løberne muligheden for at løsne rejs

Mellem 12.00 og 15.00 i dag landede hele det danske landshold i Roskilde. Efter en hurtig indkvartering i gode rammer på Slagteriskolen i det sydvestlige hjørne af Roskilde gik turen ud til prøveløb i Valborup. Her fik løberne muligheden for at løsne rejsemusklerne op og stifte bekendtskab med korttegnerens tolkning af terrænet.
Efter en fin middag gik turen til indmarch og åbningsceremoni. Selve åbningsceremonien med velkomsttaler ved DOF's formand Ole Husen, IOF's Foot-O medlem Ove Gasbjerg og Roskildes viceborgmester Kirsten Bjergager fandt sted i bispegården i læ af Roskilde Domkirke. Det hele blev krydret med musik af Svogerslev Brass Band.

På det efterfølgende holdmøde kunne trænerne Jakob Ødum (i øvrigt i ført jakkesæt og slips - ny stil?) og Bjarne Hoffmann offentliggøre morgendagens starttider til kvalifikation på langdistancen.
10.00 Nikolai Nielsen
10.05 Signe Søes
10.17 Yvonne Fjordside
10.18 Troels Nielsen
10.24 Allan Mogensen
10.31 Dorte Dahl
10.43 Anne Konring Olesen
10.44 Mikkel Lund
10.57 Helene Hausner
11.20 Rene Rokkjær
11.22 Carsten Jørgensen

Carsten Jørgensen starter som allersidste mand af alle.

Som Jakob indledte sin velkomst til løberne på holdmødet med
at sige: "Det bliver FEDT at løbe EM"!
I hvertfald kan man konstatere at hele det danske hold med løbere og ledere er topmotiverede og glæder sig til at komme igang med det første EM på dansk grund.