Skip to main content

Ny formand i Sydkredsen

| Administrator | Nyheder 2004

På tirsdagens kredsbestyrelsesmøde blev det vedtaget at foretage et administrativt formandsskifte i Sydkredsen.

På tirsdagens kredsbestyrelsesmøde blev det vedtaget at foretage et administrativt formandsskifte i Sydkredsen.
Formandsskiftet var afledt at et presserende behov for at få en ny træner til Talentkraftcenter (TKC) Esbjerg. Dette job blev tilbudt undertegnede omkring Nytår. Jeg var meget interesseret i jobbet, dets store udfordringer og det løbermæssige potentiale. Men samtidig betingede jeg mig at der blev fundet en ny formand og dermed sikret en kontinuitet i Sydkredsens arbejde og repræsentation.
Denne garanti viste det sig at være vanskelig at personificere. Først da Lars Grevang; OK Esbjerg, tilbød at tage over på formandsposten, var det muligt at arbejde videre med en overdragelse.
Det er både med glæde og vemod at jeg hermed skal meddele at
Lars Grevang, frem til Sydkredsens klubledertræf i næste måned, administrativt overtager samtlige mine forpligtelser som kredsformand.
Glæde fordi det dermed er lykkedes at sikre en værdig overdragelse – vemod fordi jeg hermed må sige farvel til gode, kompetente, engagerede og dygtige samarbejdspartnere i Hoved- og ikke mindst Kredsbestyrelsen.
Tusind tak for et godt samarbejde og arbejdsklima!
Jeg glæder mig nu umådeligt til at komme i gang med mit nye trænerjob, og til at øse ud af mine (ofte dyrekøbte) erfaringer udi det o-tekniske.

Lars Grevang, der bor i Billund, har fået sin orienteringsmæssige opdragelse i det Nordsjællandske. Lars kan træffes på telefon 7535 3354 eller 2213 9824.
Bedst måske på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig O-hilsen
Steffen Alm