Skip to main content

Jobbet som juniorlandstræner bliver ledigt

| Administrator | Nyheder 2004

Jobbet som juniorlandstræner bliver ledigt- opslag her på siden primo august

I øjeblikket består junioreliteledelsen af Lone Hansen, holdleder og Mads Ingvardsen, træner.
Mads Ingvardsen bliver her til sommer færdig som lærer og har i den forbindelse overvejet sin situation og sine muligheder for at fortsætte efter denne sæson.
Desværre er Mads’s overvejelser omkring egne fremtidsplaner (evt. arbejde, evt. fortsat studie og egen satsning) resulteret i, at han har meddelt at han stopper, når sæsonen er slut.
Der er sket meget på juniorfronten de seneste par år. Ny struktur omkring junioreliten med tilknyttet Wild Card system og implementering af hele TKC-systemet.
Som det er alle bekendt har Mads Ingvardsen været dybt engageret i hele talentudviklings-spørgsmålet, hvilket dels har resulteret i en ændring af kulturen for juniortræning, indførelse af Wild Card systemet, men også resulteret i tanker i øvrigt om, hvordan forbundet generelt skal satse på junior- og talentudviklingsområdet.

Eliteudvalget arbejder lige nu med at sætte en proces i gang hen over sommeren hvor Plan 2007 vil blive givet et ”serviceeftersyn”. Et af de emner der ved dette serviceeftersyn vil få megen fokus er netop spørgsmålet om talentudvikling.

I øjeblikket består juniorlandstrænerjobbet af opgaver både rettet mod juniorelitegruppen og rådgivningsopgaver rettet talentkraftcentrene.
Fremtidig prioritering vil være bestemmende for om disse to opgaver i fremtiden skal ligge på samme skuldre. Det håber vi blandt andet på, at kunne drøfte i forbindelse med ovennævnte serviceeftersyn af Plan 2007.

Uanset hvad konklusionen bliver på denne debat, vil der primo august blive opslået stilling(er), som skal sikre fortsat høj kvalitet på arbejdet med vore bedste juniorer og hele talentudviklingen.
Eliteudvalget vil derfor allerede nu melde jobmuligheden ud og opfordre evt. interesserede til at overveje om et arbejde med vore bedste juniorer og forbundets talentudvikling kunne være tillokkende og spændende udfordringer.