Skip to main content

Rene Rokkjær slog Carsten Jørgensen i spændende afslutning

| Administrator | Nyheder 2004

Dagens afslutning på herrestafetten i første afdeling af dette års Kvitåvatn Stafetliga blev en særdeles spændende affære.

Dagens afslutning på herrestafetten i første afdeling af dette års Kvitåvatn Stafetliga blev en særdeles spændende affære.
OK Pans sidsteturs løber Rene Rokkjær var ellers gået ud på tredje og sidste tur med en føring på 2½ min foran Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK. Fra denne position er Carsten så ofte før kommet og har ”ædt” sine konkurrenter, så spørgsmålet var om den hjemvendte Carsten Jørgensen var i form til at kunne gøre det i dag. Ca. 1 km før mål skulle alle løbere passsere stævnepladsen og her kom Carsten Jørgensen først ud af skoven med en Rene Rokkjær halsende efter sig. På den sidste sløjfe havde Carsten Jørgensen en kort gafling, så det lå til at skulle blive en formssag for Carsten Jørgensen at afgøre konkurrencen. Desværre, i det høje tempo løb Carsten Jørgensen forlangt ved anden sidste post, og den forfølgende Rene var ikke sen til at udnytte denne fejl og kunne til egen og Pan-lejrens store jubel løbe holdet i mål som vinder med en lidt ærgerlig Carsten Jørgensen sekunder efter.
Sidste års samlede vinder Fåborg OK kom ind som 3’er knap to minutter efter.

Afgørelsen i dameklassen viste sig hurtigt at skulle blive en kamp mellemsidste års vinder FIF Hillerød og Farum OK. FIF Hillerød med Dorte Dahl var på 1. turen bedst i kampen mod nyoprykklede Signe Søes - sidste års sølvvinder ved junior-VM. På anden tur kunne Maria Konring, FIF Hillerød dog ikke stille noget op mod en godt løbende Annika Rhima, Farum OK, så Farum’s sidstetursløber Olena Zabrodske kunne gå i skoven med et forspring på godt to minutter. Med en imponerende sidste tur fejede Anne Konring Olesen imidlertid med stor overbevisning al modstand til side og kom i mål som sikker vinder. Ind på 3. pladsen kom OK Øst, Birkerød, men holdet havde fejlklip, så placeringen gik i stedet til OK Pan.

Resultater i 1. afdeling af Kvitåvatn Stafetliga
Herrer:
1. OK Pan, Århus, 2.27.05
2. Tisvilde Hegn OK, 2.27.29
3. Fåborg OK, 2.29.07
Damer:
1. FIF Hillerød, 2.18.50
2. Farum OK, 2.22.28
3. OK Pan, Århus, 2.33.53