Skip to main content

SM-klassisk og TRIMTEX CUP - 3. afdeling og trin to på EM-affyringsrampen

| Administrator | Nyheder 2004

Landstræner Jakob Ødum offentliggjorde i slutningen af marts "affyringsrampen" til dette års EM. Morgendagens SM-stafet er første trin og søndagens SM-klassisk andet trin. Alle de bedste og alle EM-potentielle løbere er med.

Landstræner Jakob Ødum kundgjorde ved sin tiltrædelse, at målet ved dette års EM på dansk grund var to medaljer. Han har ikke lagt skjul på, at selv om danskerne kan tale om "hjemmebane" skal løberne ikke forvente at få noget som helst foræret. Skal målet indfries, skal der være kvalitet og seriøsitet i forberedelserne. En række af konkurrencer og træninger har landstræneren listet op som de tilbud de EM-potentielle kan benytte sig af i deres forberedelser - en såkaldt mangetrinsraket mod EM-medaljemålet. Som landstræneren siger til løberne: "vejvalget og indløbet til din EM-succes skal udstikkes nu".
Alle de bedste er med på søndag og spændende bliver det at se hvor langt de er i deres forberedelser, peger sigtet den rigtige vej, hvor står den enkelte?
"Hvor står Carsten Jørgensen efter lang tids ophold i New Zealand, hvor står de unge og yngre Jacob Grønnegaard, Henrik Jørgensen, Mikkel Lund, m.fl forhold til de ældre Morten Fenger Grøn, Rene Rokkjær, Troels Nielsen, Thomas Jensen m.fl, og hvor står de unge piger Gry Johannsen og Signe Søes i forhold til de ældre Helene Hausner, Anne Konring Olesen og Yvonne Fjordside m.fl.

Ligesom SM klassisk danner rammen om 3. afdeling i seniorernes ranglisteløb TRIMTEX Cup danner det også rammen om 2. afdeling af årest juniorrangliste, Adidas/Løberen Junior Cup.
I øjeblikket føres de 4 ranglister af følgende:
H21: Morten Fenger Grøn, OK Pan foran Rene Rokkjær også OK Pan
D21: Anne K. Olesen, FIF Hillerød foran Helene Hausner, OK Øst, Birkerød
H20: Christian Christensen, OK Pan foran Kasper Andersen, FIF Hillerød
D20: Ane Linde, OK Pan foran Karina B. Knudsen, Horsens OK.