Skip to main content

Gensyn med Carsten Jørgensen i 1. afdeling i Kvitåvatn Stafetliga 2004

| Administrator | Nyheder 2004

I morgen, lørdag, i Gribskov Nord afvikles dette års SM-Stafet, som samtidig er 1. afdeling af dette års Kvitåvatn Stafetliga.Det bliver også et gensyn med Carsten Jørgensen, som efter lang tids udlændighed er vendt tilbage til Danmark for at være med i

I morgen kl. 11.00 går starten i dameklassen og 11.30 i herreklassen til dette års SM-stafet, der samtidig tæller som første afdeling i dette års Kvitåvatn Stafetliga.
Alle de gode hold stiller til start og noget tyder på at Fåborg OK på herresiden vil gøre meget for at forsvare titlen fra sidste år. De stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lund, Henrik Jørgensen og Christian Nielsen på 1. holdet, men de vil få kamp til stregen af stærke 1. hold fra både Farum OK, OK Pan og Tisvilde Hegn OK.
Spændende bliver det at se, hvilke betydning Carsten Jørgensens tilstedeværelse bliver for Tisvildeholdet. Sidste år sluttede holdet på en 10. plads - det gør de næppe i år. I morgen stiller de med et "vinderhold" - udelukkende bestående af EM-potentielle, Rune Olsen, Thomas Jensen og Carsten Jørgensen.
På damesiden er der heller ingen tvivl om, at sidste års vinder, FIF Hillerød, vil forsøge at fortsætte i det spor de sluttede i sidste år. De stiller med Dorte Dahl, Maria Konring Olesen og storesøster Anne Konring Olesen på holdet, men de vil få stærk konkurrence af Farum OK, OK Pan og OK Øst
I 2004 består stafetligaen af 4 afdelinger, hvoraf de tre bedste placeringer er tællende i den samlede stilling. Ved aflysning eller anering af 1 løb tæller 2 af 3 løb, ved anering 2 løb tæller 2 af 2 løb.
De tre sidste afdelinger løbes alle i efteråret.