Skip to main content

Vilt, vakkert & raat

| Administrator | Nyheder 2004

I Norge siger de: Vilt, vakkert & raat - Hvad siger vi? - Hjælp Udviklingsgruppen med at finde løsningen og vind 500,- kr. til din startkonto.

Det norske orienteringsforbund har taget en dristig beslutning. De har valgt radikalt at skifte profil - fra: "Idrett for alle" til "Vilt, vakkert & Raat".

Det er en helt almindelig, O-løber Gørtil Fristad på 24 år, der kom ideen om et nyt slogan. "Det er nødvendigt med et mere tidssvarende slogan", fortæller hun og bemærker videre..."og vigtigt at det understeger at vi dyrker ekstremsport. Det har vi for øvrigt gjort længe før, der var nogen der begyndte at bruge det ord.."

Den ny profil blev vedtaget på NOF's stormøde i november 2003.

I DOF's udviklingsgruppe tænker vi lidt i samme baner, men vil gerne indbyde Dig til at tænke med. Vores profil er slap og svag - Lad os finde de rigtige ord, som kan fange dagens trend og vise, hvem vi er. Det har vi brug for både ud ad til og overfor vores selv.

Derfor - Kom med dit forslag til en ny profil - et nyt slogan. Vi indbetaler 500,- kr. til din startkonto, hvis du rammer plet. Når du deltager i vores lille konkurrence giver du DOF ret til at bruge dit forslag. Vi forbeholder os ret til at sammenskrive forskellige forslag eller helt kassere dem alle…

Send dit forslag til - Udviklingsgruppen, c/o Preben Schmidt, Højtoftevej 41, 6700 Esbjerg - eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Fristen er 10. maj 2004

En formular kan hentes her.