Skip to main content

Wild Card til juniorelitesamlingen i Påsken

| Administrator | Nyheder 2004

Just hjemvendt fra samling i Ronneby i weekenden har juniorlandstræner Mads Ingvardsen udtaget Wild card løbere til TD/DOF Mobilcenter i Påsken.

Mads Ingvardsen har udtaget følgende til juniorelitesamling i Påsken 2004.
Herrer:
Chr. Bobach, Silkeborg OK
Harald Hermandrud,
Rasmus Djuurhus, FIF
Damer:
Sofie Sørensen, Roskilde OK
Anne-Louise Gadsbølle, Esbjerg OK
Line Søderlund, Farum OK.

Udtagelsen er - som Mads udtrykker det - primært baseret på fremtidigt potentiale og baseret på grundfilosofien bag Wild-Card systemet:
"Vi bedriver primært JWOC fokus i junioreliten, hvor niveauet på de enkelte løbere er en potentiel TOP 25 placering på JWOC, og holdets samlede kapacitet går mod en TOP 6 i "Nations Cup" - for Wild-Card løberne er der fokus på talent udvikling, fremtidig kapacitet".

Juniorlandstræneren giver udtryk for, at der generelt er en meget positiv udvikling i dansk juniororientering - mange har kapacitet til at udvikle sig til rigtig gode løbere og med det fremragende TKC arbejde, der bliver lagt af trænerne i de enkelte regioner, så er vejen skabt for en endnu bredere talentudvikling, og deraf forhåbentlig endnu flere gode resultater ved JWOC.

Spørgsmål til udtagelsen rettes til Mads Ingvardsen, 33220079/28436353, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Resultater fra juniorelitens deltagelse i Ronneby OKs konkurencer i forbindelse med weekendes samling ses på www.okorion.com og www.rok.nu