Skip to main content

Signe Søes, " Årets Orienteringsløber 2003"

| Administrator | Nyheder 2004

Signe Søes, sølvmedaljevinder på kortdistancen ved Junior VM i Letland i juli måned 2003, blev med stor majoritet kåret som Dansk Orienterings-Forbunds ”Årets Orienteringsløber 2003.”

Signe Søes, sølvmedaljevinder på kortdistancen ved Junior VM i Letland i juli måned 2003, blev med stor majoritet kåret som Dansk Orienterings-Forbunds ”Årets Orienteringsløber 2003.”
Dansk Orienterings-Forbunds eliteudvalg havde indstillet 2 emner, Carsten Jørgensen og Signe Søes, som kandidater til årets o-løber. Den endelige dom har medlemmer af danske orienteringsklubber fældet.
Afstemningen er foregået ved, at stemmerne er talt sammen kredsvis i hver af forbundets tre kredse. Den kandidat, der fik flest stemmer i kredsen fik 3 point, nr. to 2 point.
Både Signe Søes og Carsten Jørgensen kommer fra Østkredsen, men ingen steder var der tvivl hos medlemmerne. Signe Søes var som årets eneste medaljetager sikker kandidat i alle tre kredse og totalt fik hun over 70% af de afgivne 300 stemmer.
Signe Søes har op igennem ungdomsklasserne vist et klart talent og har de sidste 3 år været forbundets bedste damejuniorløber.
International klasse har Signe Søes vist i 2003 ved først ved NOM (de åbne nordiske mesterskaber) at blive nr. 7 på kortdistance i et svært svensk terræn, og det afgørende internationale gennembrud fik hun, da hun blev nr. 2 og sølvmedaljevinder på kortdistancen ved dette års Junior VM i Estland.
Signe er fra 2004 senior og er blevet optaget i forbundets Elitegruppe. Det bliver spændende at følge den talentfulde løber ved de kommende store konkurrencer på dansk grund, EM på Sjælland til sommer og VM i Jylland i 2006.

Vinder af lodtrækningspræmier.
Interessen for at deltage i stemmafgivningen har i år været større end sidste år, i det i alt 70 flere har afgivet stemme i år.
Blandt deltagerne i stemmeafgivningen er der trukket lod om 5 gavekort á 100 kr.
De heldige er:
Søren Kjær, Rosenvænget 33, OK HTF
John Aasøe, Paradiskrogen 5, Søllerød OK
Sune Enevoldsen Pedersen, Julius Blomsgade 19, 3. th, Farum OK
Jesper David Jensen, Nybro Vænge 55, 2800 Lyngby, Tisvilde Hegn OK
Lene Kofoed Petersen, Kildevangen 7, Horsens OK