Skip to main content

FM-spint - sidste afdeling af dette års Trimtex Cup

| Administrator | Nyheder 2003

Trimtex, der fra årets start gik ind og sponserede ranglisten har fordoblet præmiebonusen i den sidste afdeling. Ikke nok med, at der - som i de tidligere afdelinger - er præmie til vinderen af afdelingen til en værdi af 1000 kr i henholdsvis herre- og da

Trimtex, der fra årets start gik ind og sponserede ranglisten har fordoblet præmiebonusen i den sidste afdeling. Ikke nok med, at der - som i de tidligere afdelinger - er præmie til vinderen af afdelingen til en værdi af 1000 kr i henholdsvis herre- og dameklassen. Der er også en præmie til årets sammenlagte vinder af årets Trimtex Cup, i form af gavekort til en værdi af 2000 kr.

I dameklassen, med Helene Hausners fravær er afgørelsen klar. Det bliver Anne Konring Olesen, som bliver dette års samlede vinder.
Hun kan også se tilbage på en sæson med foreløbig 5 sejre i de seneste 11 løb.
I herreklassen bliver det en kamp mellem de to klubkammerater fra OK Pan, Rene Rokkjær og Morten Fenger-Grøn.
Rene har de bedste kort på hånden. Morten skal slå Rene og han skal blive nr. 1 eller nr. 2 for at blive den endelige vinder.
Bliver Morten 3’er eller dårligere, er Rene endelig vinder under alle omstændigheder. Indtil nu kan de begge hver notere 3 sejre på Trimtex kontoen.