Skip to main content

Erfarne Thomas Jensen vandt over unge Jacob Grønnegaard i 3. afdeling af TRIMTEX Cup

| Administrator | Nyheder 2003

Sidste weekends danske mester var tæt på at gøre det igen – slå dem alle. Men erfarne Thomas Jensen, Tisvilde Hegn OK, havde et fint løb, havde gode ben og lavede kun små fejl. Med en sluttid på 56.20 for de 12.2 km var det lige bestemt nok til at slå Ja

Sidste weekends danske mester var tæt på at gøre det igen – slå dem alle. Men erfarne Thomas Jensen, Tisvilde Hegn OK, havde et fint løb, havde gode ben og lavede kun små fejl. Med en sluttid på 56.20 for de 12.2 km var det lige bestemt nok til at slå Jacob Grønnegaard, Farum OK, der kom ind i 56.54.
Thomas var naturligvis tilfreds med at kunne sætte ungdommen på plads, men glædede sig i øvrigt over, at unge Grønnegaard er så godt løbende.
Hos damerne var Anne Konring Olesen, FIF Hillerød igen tilbage i overbevisende stil. Med et fejlfrit løb kom hun ind i tiden 42.43 for de 7.6 km. På anden pladsen i 43.43 kom en anden landsholdsløber Maria Høyer, Kolding OK og på 3. pladsen sidste weekends danske mester Yvette Baker, Farum OK i 44.40.

I D 17-20 vandt Karina B. Knudsen, Horsens OK foran Ane Linde OK Pan og Signe Søes, Farum OK
H 19-20 blev vundet af Rasmus Søes, Farum OK foran Kasper Andersen, FIF Hillerød og Christian Christensen, St. Binderup.
H 17-18 blev vundet af Jeppe Borch, Silkeborg OK foran Emil Folino, FIF Hillerød og Philip Giødesen Lund, Søllerød OK