Skip to main content

EM-holdet årets o-løber 2002

| Administrator | Nyheder 2003

Der var ingen tvivl om, hvem der for indsatsten i 2002 skulle have prædikatet: Årets O-løber 2002.

Der var ingen tvivl om, hvem der for indsatsten i 2002 skulle have prædikatet: Årets O-løber 2002.
Læserne af O-posten havde i alt afgivet 233 stemmer og af disse faldt 57% på EM-stafetholdet ved Mikkel Lund, Faaborg, Rene Rokkjær, OK Pan og Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK.
De resterende 23% fordeltes ligeligt mellem de 2 andre kandidater: Carsten Jørgensen og Rene Rokkjær.
EM-holdet vandt den 27. sept. 2002 bronze ved EM i Sumeg, Ungarn og ugen efter forbedrede de i Tjekkiet bedriften ved at blive nr. 2 i den afsluttende World Cup finale og dermed sammenlagt slutte på en 3. plads i årets World Cup stafetserie.
De 3 løbere bragte dansk orientering tilbage i toppen af international eliteorientering.
Holdet fik trofæet, et stort og flot træfad, overrakt ved forbundets repræsentantskabsmøde i søndags. Holdet var repræsenteret ved Mikkel Lund og Rene Rokkjær.
Carsten Jørgensen opholder sig pt. "down under" i Christchurch, New Zealand.
Han havde sendt en hilsen til sine holdkammerater:
"Jeg hilser alle O-Nørder og takker for min del for udnævnelsen til "Arets O-løber". Oplevelsen ved stafetterne var forrygende, så alt andet er jo bare bonus oven i hatten! Det har været fedt, at være med på et hold, hvor man har noget af den samme følelse af sikkerhed i holdet som dengang tilbage i 90'erne. Jeg ved, at vi alle vil udvikle os i år med konkurrence fra alle
aspiranterne, så når dagen oprinder den 9. august i Jona i Schweiz, er de danske stafethold endnu bedre rustet, og det siger en del, og så er det bare at gå ud og kæmpe og ha det sjovt! Så Fuld Fart Frem til mine holdkammerater og teamet bag - og alle andre o-nørder!
Jeps,tjeps, det var bare det jeg ville sige, og så skal der trænes sjovt og hårdt!"