Skip to main content

God indsats af de danske drenge i stafetten ved Euromeeting

| Administrator | Nyheder 2002

De danske drenge blev i dag henholdsvis nr. 7 og 13 ved Euromeetings afsluttende stafetkonkurrence.

De danske drenge blev i dag henholdsvis nr. 7 og 13 ved Euromeetings afsluttende stafetkonkurrence.
Førsteholdet var blevet ændret i forhold til den i går annoncerede holdopstilling. Rune Olsen var ikke klar og erstattedes af Martin Hansen. Holdet bestod herefter af Christian Nielsen, Martin Hansen og Henrik Jørgensen.
På 1. tur kom Christian Nielsen ind som 13'er, to minutter efter teten. Martin Hansen løb dagens hurtigste tid og bragte holdet op på en 3. plads. Henrik Jørgensen kunne ikke holde placeringen og kom ind som 7'er i 1.51 ca 4 minutter efter det vindende svenske hold med Johan Modig, Erik Axelsson og Niklas Jonasson. Fint resultat i et stærkt felt.
På andenholdet løb Nikolaj Nielsen en fornem 1. tur og kom ind som 6'er, kun 1 minut efter teten, men Peter Hortsmann og Rune Monrad måtte på de næste ture bøje sig for førsteholdet og sluttede altså 13'er.
Vanessa McGrail og Maria Filtenborg løb mix-hold sammen med Irina Kuprionova, Ukraine og Farum OK, så det lugtede også dansk. Ærgerligt blev holdet disket, da Vanessa hoppede over en post på første tur. Vinder hos damerne blev også her Sverige.

På et tidspunkt diskuterede man i øvrigt om at annulere herreklassen, da næstsidste post var blevet flyttet mellem 2. og 3. tur. Carsten Lausten kunne ikke yderligere uddybe sagen - om det var en løber eller en gæst i skoven, men at man var blevet enige om alligevel at lade resultaterne tælle.
Og det er ganske vist. Vinteren er på vej. Carsten Lausten kunne berette om solskin - og sne fra morgenstunden!

Alle resultater kommer på arrangørernes hjemmeside: http://okjihlava.ji.cz/euromeeting2002
Her findes også billeder fra stævnet.