Skip to main content

Med landsholdet til EM i Ungarn

| Administrator | Nyheder 2002

Vi er landet, første modelevent er gennemført og holdet til morgendagens mellemdistancekvalifikation er klar”.

Vi er landet, første modelevent er gennemført og holdet til morgendagens mellemdistancekvalifikation er klar”.
Turen til Sümeg gik helt uden problemer. Vi fandt hurtigt stævnecentret ”Hotel Kapitany”. Smukt beliggende ved foden af en markant top med en middelalderborg placeret på toppen. Vartegn for byen og EM’s logo. Herfra kan man skue ud over byen og omegnen og over ven såvel som fjende. Toppen med borgen danner en malerisk kulisse til byens middelalderspil, der finder sted ved dens fod og lige ved indkørslen til ”Hotel Kapatany”
Efter kvittering for modtagelse af diverse konkurrencematerialer gik turen 20 km syd på til Balatongyörök. Efter lidt leden fandt vi det vandrehjem, der den kommende uge er holdets base. Efter sigende skal der være en flot udsigt ud over Balaton søen og stedet skal være et feriepradis. Udsigt har der endnu ikke været meget af. Det har der været for overskyet, diset og regnfuldt til. Ditte Olesen, vores fysioterapeut, har taget sin bikini med. Den har der endnu ikke været brug for. Måske i morgen, da lover de op mod 20 grader. Feriegæsterne kan vi tænke os til: Overalt møder vi mennesketomme og larmende stille fortovscafeer, zimmer frei huse, pizzaer, gaveboder, restauranter, slikkiosker, etc.
Dagens program har været prøveløb formiddag og åbningscerremoni eftermiddag.
Prøveløbet fandt sted 10 km nord for hvor vi bor på kortet Sátor-Magas. Den vestlige del af kortet minder meget om Rye Sønder Skov og Gjern Bakker den østlige del om Vallø Storskov. Terrænet er relevant for morgendagens mellemdistance og til dels også stafet og klassisk.
Løberne er ved godt mod og de har i dag alle fået suppleret værternes udmærkede og velassorterede madpakker med den traditionelle ”løberslik”: adskillige liter cola og poser med chips. Morgendagens konkurrencer kan bare komme an.
I morgendagens kvalifikation til mellemdistancen må vi stille med 6 herrer og vore 4 damer. Morten Fenger-Grøn, der har været i tvivl om sin deltagelse efter sin fibersprængning til DM-nat var positiv efter dagens prøveløb, men står over i morgendagens kvalifikation.
Morgendagens starttider
Mikkel Lund: 10.03
Thomas Jensen: 10.55
Rene Rokkjær: 11.19
Michael Sørensen: 11.29
Troels Nielsen: 11.33
Carsten Jørgensen: 11.37
Helene Hausner: 10.02
Anne K. Olesen: 10.04
Maria Høyer: 10.08
Dorthe Skovlyst: 10.22