Skip to main content

Thor-sejr til OK Pan

| Administrator | Nyheder 2002

Midgårdsormen blev en spændende affære med mange snævre sejre. På den barske Thor-stafet var der tolv hold til start. Efter første tur var Ballerup 2 og Aalborg OK hægtet af, men de øvrige ti hold lå tæt sammen. Efter anden tur så det imidlertid ud til, a

Midgårdsormen blev en spændende affære med mange snævre sejre. På den barske Thor-stafet var der tolv hold til start. Efter første tur var Ballerup 2 og Aalborg OK hægtet af, men de øvrige ti hold lå tæt sammen. Efter anden tur så det imidlertid ud til, at løbet var afgjort. Rasmus Søes, Farum OK, distancerede forfølgerne med 5 minutter og bragte Farum OK klart i spidsen. Heldigt for spændingen kiksede Jacob Grønnegaard, Farum OK, lige præcis så meget, at forfølgerne kunne nå op, så der efter tredje tur igen var samling i toppen.
Det holdt nu ikke længe. Chris Terkelsen, Farum OK, og Martin Hansen, OK Pan, satte turbo på og i mål havde de to fået skabt det afgørende forspring ned til de øvrige hold. Resten af stafetten udbyggede de to hold forspringet ned til forfølgerne og afgørelsen kom til at ligge hos de to holds syvende-tursløbere: Morten Fenger-Grøn fra OK Pan og Mads Ingvardsen fra Farum. Her var Morten Fenger-Grøn hurtigst. Først indhentede han Mads Ingvardsens beskedne føring på et halvt minut og siden trak han fra Mads og kunne løbe i mål med en sejrsmargin på 19 sekunder. Et meget tæt opløb efter godt seks timers orienteringsløb.
Hos damerne i Freja-stafetten blev det en kamp mellem Farum og FIF Hillerød. De to klubber lå tæt sammen på de fire første ture, men på sidste tur kunne Farum sende Yvette Baker afsted og mod hende var Hillerøds Stinne Skammelsen chanceløs. I mål havde Yvette Baker et forspring på knap fire minutter.
I den helt uforudsigelige Odin-stafet løb Tisvilde Hegn OK af med sejren. De havde et solidt forspring inden de sidste ture og kunne løbe sejren hjem i ro og mag. Sidste års vindere fra St. Binderup OK røg ud efter tredje tur med et fejlklip og samme skæbne overgik det stærke hold fra Horsens OK.
Ungdomsstafetten Tjalfe var værtsklubben Roskilde OK ubeskedne nok til at sætte sig på med en dobbeltsejr.