Skip to main content

Sikker sejr til OK Pan

| Administrator | Nyheder 2002

Med kun fire gennemførende løbere på bane 1 kunne OK Pan have haft et problem ved søndagens afsluttende match i Nordkredsens 1. division. Da Thomas Hjerrild, Claus Bloch og Henrik Markvardsen havde sat sig på de tre første pladser var der imidlertid ikke

Med kun fire gennemførende løbere på bane 1 kunne OK Pan have haft et problem ved søndagens afsluttende match i Nordkredsens 1. division. Da Thomas Hjerrild, Claus Bloch og Henrik Markvardsen havde sat sig på de tre første pladser var der imidlertid ikke meget at komme efter.
Hist og her fik Pan dog lidt modstand. På bane 2a kunne både Horsens og Silkeborg slå til med deres hurtige ungdomsløbere og et par af Hernings seje vestjyder klarede skærene på bane 3a, men rokke ved resultat kunne ingen af de tre andre klubber. Ok Pan er derfor sammen med Odense OK fra Sydkredsen og FIF Hillerød fra Østkredsen klar til divisionsfinalen den 15. september i plantagerne ved Uhrehøj og Myrehøj i Vesthimmerland.
I de tre andre klubbers indbyrdes opgør klarede Silkeborg sig bedst og Herning måtte se sig slået med god margin af oprykkerne fra Horsens. I forårets match var der kun to løbspoint mellem Herning og Horsens, men denne gang var der ingen tvivl: Herning må rykke ned i 2. division.


Resultater
1. division, NK, Alum/Fussingø
Arr.: Randers OK
OK Pan\t\t6 matchpoint\t\t318 løbspoint
Silkeborg OK\t\t4 matchpoint\t\t279 løbspoint
Horsens OK\t\t2 matchpoint\t\t259 løbspoint
Herning OK\t\t0 matchpoint\t\t241 løbspoint


Slutstilling
1. division Nordkredsen
OK Pan 12 matchpoint 621,5 løbspoint
Silkeborg OK 8 matchpoint 563,5 løbspoint
Horsens OK 4 matchpoint 505 løbspoint
Herning OK 0 matchpoint 477 løbspoint