Skip to main content

Undskyld fra CCC

| Administrator | Nyheder 2002

Copenhagen City Cup har fornylig udsendt en indbydelse til alle klubber via DOFs email-service. For at gøre det så læsevenligt som muligt gemte de indbydelsen i RTF format, og sendte den ind til kontoret via DOFs hjemmeside. Desværre blev filen ca. 25 gan

Copenhagen City Cup har fornylig udsendt en indbydelse til alle klubber via DOFs email-service. For at gøre det så læsevenligt som muligt gemte de indbydelsen i RTF format, og sendte den ind til kontoret via DOFs hjemmeside. Desværre blev filen ca. 25 gange større end det oprindelige Word dokument, som var på ca. 100 kB. Denne størrelsesforskel blev desværre ikke opdaget.
Der er derfor - forståeligt nok - nogle lettere knotne modtagere rundt omkring i klubberne, og Copenhagen City Cup beklager overfor de klubber, der har haft problemer med at håndtere filen.

En invitation i en mere brugervenlig størrelse kan hentes på http://www.CopenhagenCityCup.dk/
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis I ønsker en fil i en mere brugervenlig størrelse
tilsendt direkte.

Nu var det Copenhagen City Cup, der var uheldige. Men kunne det lige så godt være din klub? Husk at checke filstørrelsen, før I beder om at få indbydelser, instruktioner, start- og resultatlister sendt ud til alle klubber via DOFs kontor.